Lazyload image ...
2018-10-03

الكومبس – فرصة عمل: يرجى الاطلاع على تفاصيل وشروط فرصة عمل لحملة شهادات المحاماة والحقوق، مطلوبة لشركة حقوقية سويدية منها إجادة اللغة العربية، الشهادة يمكن ان لا تكون سويدية

Vi är en juridisk byrå med kontor i Gamla Stan i Stockholm och verksamhet inom ett stort antal rättsområden. Vi har ett stort och ökande inflöde av ärenden.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu juniora alternativt mer erfaren jurister för tillsvidareanställning på en växande juridisk byrå, med en bredd av olika rättsområden. Detta är en roll där du succesivt kommer att få mer ansvar och möjlighet att rikta in dig på något eller några särskilda områden.

I rollen kommer du i första hand att bistå klienterna med rådgivning samt rättsutredningar. Du kommer även att:

–         handlägga juridiska ärenden av olika karaktär

–         handlägga domstolsärenden samt;

–         själv ansvara för mål i domstol.

Vem är du?

Vi söker dig som antingen är i början av din karriär alternativt vill ta steget till att nu arbeta med rådgivning och i en konsultroll.

Du har en svensk juristexamen i grunden och kan antingen vara nyutbildad, ha arbetat några år inom domstol eller förvaltning eller i en rådgivande roll. Det är meriterande om du är flytande i det arabiska språket i tal och skrift och förutom engelska och svenska även har andra språkkunskaper.

Som person är du engagerad och ansvarstagande med hög servicekänsla och förståelse för vikten av att skapa och bevara goda relationer. Du har en god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Du erbjuds

Du erbjuds möjlighet till utveckling i en spännande roll inom ett företag som satsar på sina anställda med kontor centralt i Stockholm.

Skicka in din ansökan till claes.ottosson@helpielaw.seredan idag då vi intervjuar löpande!

Related Posts