Home / Samhälle / Celebriteter / Broadway-stjärnor stödjer protestmarsch
Broadway-stjärnorna Lin-Manuel Miranda och Ben Platt har släppt låten "Found/Tonight" vars intäkter delvis kommer att stödja protestmarschen den 24 mars för vapenkontroll i USA. Arkivbild.

Broadway-stjärnor stödjer protestmarsch

MusikTT-Reuters

Musikalstjärnorna Lin-Manuel Miranda och Ben Platt har tillsammans släppt låten ”Found/Tonight” vars intäkter delvis kommer att gå till att stödja demonstrationen ”March for Our Lives”. Den 24 mars äger det nationella studentdrivna initiativet rum på olika platser i USA för att propagera för vapenkontroll i landet, till följd av dödskjutningarna i Florida tidigare i år.

Sången ”Found/Tonight” är en blandning av låten ”Story of Tonight” från Lin-Manuel Mirandas musikal ”Hamilton” och sången ”You Will Be Found” från musikalen ”Dear Evan Hansen”.

”Det är så inspirerande att se unga människor stå upp för den förmodligen viktigaste frågan i det här landet just nu, och kräva åtgärder”, säger musikalstjärnan Ben Platt.

Andra celebriteter som donerat pengar till protestmarschen är paret Amal och George Clooney, Steven Spielberg och Oprah Winfrey.

About Sten

Check Also

Egypten släpper sångerskas mördare

EgyptenTT-AFP Egyptens president Abd al-Fattah al-Sisi benådar 3 157 personer fängslade i landet, i samband med …