Torontos William Nylander med Arizonas Jakob Chychrun i andra perioden.

Efterlängtad poäng för Nylander

IshockeyTT

William Nylander kunde lägga till en poäng i statistiken när hans Toronto mötte Arizona, efter sju poänglösa matcher i rad.

Nylander noterades för en assist till hemmamatchens första mål. Assisten tar Nylander till sammanlagt fyra poäng under hans säsong som började först den 6 december på grund av utdragna kontraktsförhandlingar. Han hade före matchen mot Arizona gjort ett mål och två assist.

Insatsen ledde dock inte till någon Torontoseger, utan Arizona vann med 4–2.

Målet som följde på Nylanders assist blev det enda i första perioden, men i början av andra gjorde Arizonas Mario Kempe sitt tredje mål för säsongen efter en målgivande passning från Lawson Crouse, och tog matchen till 1–1.

Kempes lagkamrat Oliver Ekman-Larsson noterades för en assist i slutet av andra perioden. Målet, som sattes av Clayton Teller, tog Arizona till ledning för första gången i matchen.

Torontos Andreas Johnsson lämnade isen med knappt fyra minuter kvar i andra perioden efter att ha fallit och drabbats av hjärnskakning.

About Sten

Check Also

Nya helikopterräddningar vid USA-bränder

USATT-Reuters-AFP Torra vindar fortsatte att försvåra släckningsarbetet av de stora terrängbränderna i Kalifornien på tisdagen. …