Home / New / Alkompis idag / Ett gemensamt nätverk – för målmedvetna företagare
Den 2 maj klockan 11:15 börjar evenemanget i Stockholm.

Ett gemensamt nätverk – för målmedvetna företagare

Att vara egenföretagare i Sverige kan vara spännande. Men saknar man kunskap i det svenska språket, goda kontakter eller insyn i svensk företagskultur kan det bli en riktig utmaning att driva ett företag i Sverige. Den 2 maj invigs projektet FNSE, över en trerätterslunch kommer idéer och erfarenheter diskuteras och utbytas.

Det nya projektet FNSE av Alkompis skapar ett gemensamt nätverk för alla målmedvetna företagare i Sverige. Här ska värdefulla erfarenheter och kunskaper utbyts med varandra.

– Vi tror att FNSE kommer att kunna hjälpa redan etablerade samt nya företagare i Sverige att utvecklas, växa och bli framgångsrika i det svenska näringslivet, Julia Agha, VD för Alkompis kommunikation.

På invigningen den 2 maj kommer man bland annat få höra olika företagares spännande berättelser om vägen till framgång. Man kommer även diskutera vad man möts av som egenföretagare i Sverige samt vilka möjligheter och hinder man kan stöta på.

– Nya svenskar har oftast bra idéer men de flesta har brist på information kring lagar och företagskulturen i Sverige. Många har dessutom inga kontaktnätverk, därför kommer FNSE skapa ett gemensamt nätverk för alla företagare, säger Mahmoud Agha, grundaren av Alkompis.

About Nahritha Al-Khameesi

Check Also

Corona hårt slag mot småflygplatser

CoronavirusetTT De svenska småflygplatserna var redan hårt pressade innan coronaviruset började spridas. Nu är krisen …