Home / Utrikes / Nordamerika / Jack vill ha returmatch i Sverige
Det blir sannolikt ett returmöte mellan Adonis Stevenson och Badou Jack. I natt slutade matchen oavgjort.

Jack vill ha returmatch i Sverige

BoxningToronto, TT:s utsände

Både Badou Jack och Adonis Stevenson öppnar för en returmatch efter att WBC-titelmötet i Toronto slutat oavgjort och kanadensaren fått behålla världsmästarbältet.

Förhoppningsvis i USA, eller i Sverige, säger svensken om en ny match.

För tredje gången de senaste fyra matcherna slutar en av Badou Jacks VM-titelfajter oavgjort. Den här gången i Air Canada Centre i Toronto mot regerande WBC-världsmästaren i lätt tungvikt, Adonis Stevenson.

Den 34-årige svensken anser att han vann matchen och att kanadensaren Stevensons hemmaplan var avgörande för att svensken inte tilldelades segern.

Båda boxarna öppnar för en returmatch, och Badou Jacks promotor Floyd Mayweather bekräftade på en presskonferens under söndagsmorgonen svensk tid att det är möjligt.

Jack har tidigare berättat att han gärna boxas i Sverige, vilket han inte gjort professionellt sedan september 2010 i Malmö. Efter den oavgjorda matchen mot Stevenson öppnade han upp på nytt.

TT: Vill du ha en returmatch eller?

Absolut, absolut. Förhoppningsvis i USA, eller i Sverige.

40-årige Stevenson, som nu försvarat sin VM-titel nio gånger, vill se matchen i Kanada på nytt.

Jag kan fajtas i USA. Men det är viktigt att promota boxningen i Kanada för barn och ungdomar, och för affärernas skull, säger han.

About Sten

Check Also

”Nödvändigt” med primärval i Wisconsin

USATT Hon planerar att rösta själv – och hennes 73-åriga mamma ska frivilligarbeta i en …