Home / Nyheter / Sport / Mason tvingas avsluta karriären
Ryan Mason, till höger, i samband med den knock med Chelseas Gary Cahill som sedermera avslutade Masons fotbollskarriär. Arkivbild.

Mason tvingas avsluta karriären

FotbollTT-AFP

Ryan Mason tvingas avsluta fotbollskarriären. Detta till följd av den skallfraktur som mittfältaren ådrog sig i januari i fjol efter att ha skallat ihop med Gary Cahill i Premier League-matchen mellan Hull, som Mason representerade, och Chelsea.

Den numera 26-årige Mason – som gjorde en A-landskamp för England och som fostrades i Tottenham där han också gjorde 53 Premier League-matcher – tillbringade en vecka på sjukhus innan han skrevs ut. Därefter har han försökt återvända till fotbollsplanen i Championship, där Hull numera huserar. Men förgäves.

”Efter att ha fått råd från specialister så kan jag bekräfta att jag slutar med professionell fotboll. Jag har jobbat stenhårt för att kunna komma tillbaka. Men tyvärr så har jag, utifrån specialisternas direktiv, inget annat val än att lägga av på grund av riskerna som min skada medför”, säger Mason i ett uttalande.

About Sten

Check Also

Kvitova till final efter hett möte

TennisTT Tjeckiskan Petra Kvitova är i final i Australian Open efter att hon besegrat Danielle …