Home / Nyheter / Sport / Peter Crouch till Burnley
Peter Crouch. Arkivbild

Peter Crouch till Burnley

FotbollTT

På onsdagen fyllde han 38 år. På torsdagen fick Peter Crouch en försenad födelsedagspresent. Detta då han skrev på för Premier League-klubben Burnley för resten av säsongen. Den 201 centimeter långa anfallaren, som gjorde 22 mål på 42 A-landskamper 2005–2010, kommer närmast från andradivisionslaget Stoke som han spelat för sedan 2011.

Tidigare i karriären har Crouch – som var utlånad till IFK Hässleholm som tonåring – även representerat lag som Liverpool, Tottenham, Southampton, Aston Villa och Portsmouth.

Burnley blir Crouchs tionde Premier League-klubb, och klubbens tränare Sean Dyche har förhoppningar om att anfallaren ska kunna lyfta förra säsongens ligasjua bort från bottenstriden. Detta trots att Crouch bara har gjort ett mål på två starter och 21 inhopp i andradivisionen under säsongen.

Alla känner till hans personlighet och han har fortfarande den där spetsen. Han är effektiv och han har en hunger att komma hit och göra avtryck, säger Dyche enligt Lancashire Telegraph.

About Sten

Check Also

Stort tryck på golfbanorna: ”Som ett kosläpp”

CoronavirusetTT Social distansering kombinerat med idrott kan vara knepigt. Men golfen är coronakompatibel. När golfbanor …