Home / Nyheter / Sport / Timråtalangens besked efter derbysegern
Jonathan Dahlén. Arkivbild.

Timråtalangens besked efter derbysegern

IshockeyTT

Timrås talangfulle forward Jonathan Dahlén blev poänglös när den hockeyallsvenska serieledaren besegrade tian Modo med 2–0 på hemmaplan i fredagens västernorrländska derby.

Men efter matchen avslöjade den 20-årige poängkungen – som gjort 35 poäng på 30 allsvenska matcher – att han stannar i SHL-jagande Timrå säsongen ut. Dahlén tillhör NHL-organisationen Vancouver men har varit aktuell för spel i Färjestad, enligt Nya Wermlands-Tidningen.

Jag tänker just nu att bara en idiot utan hjärta skulle inte stanna här i Timrå och jag är ingen idioti utan hjärta så jag stannar. Jag ser att vi har en rimlig chans att nå SHL-kval och så länge vi har det så ska jag ingenstans, säger Jonathan Dahlén till C More, enligt Aftonbladet.

Bakom Dahléns Timrå är Pantern ny tabelltvåa efter en 2–1-seger borta mot Tingsryd. Nerpetade Leksand har däremot en match mindre spelad och kan återta andraplatsen vid seger i lördagens hemmamatch mot BIK Karlskoga.

About Sten

Check Also

Stort tryck på golfbanorna: ”Som ett kosläpp”

CoronavirusetTT Social distansering kombinerat med idrott kan vara knepigt. Men golfen är coronakompatibel. När golfbanor …