Home / Nyheter / Brott, lag och rätt / Två män anhållna för medhjälp till Malmömord
Flera personer sitter häktade misstänkta för inblandning i mordet på en 25-årig man i Malmö i början av juni. Nu har ytterligare två män anhållits misstänkta för medhjälp till mordet. Arkivbild.

Två män anhållna för medhjälp till Malmömord

BrottTT

Två män i 20-årsåldern har anhållits misstänkta för medhjälp till mord på en 25-årig man i Malmö i början av juni, rapporterar SVT Nyheter Skåne. Flera personer sitter redan häktade misstänkta för inblandning i mordet.

Enligt Sydsvenskan är en 24-årig man misstänkt för att ha avlossat det dödande skottet och en annan man är häktad misstänkt för anstiftan till mord.

Det kommer att dröja ytterligare några veckor innan åtal kan väckas, uppger åklagaren.

Vi arbetar med att få klarhet i vad som hänt så att vi kan lagföra de inblandade. Där är vi ännu inte. Men bilden av vad som hänt, vad som lett fram till detta, och vilka som är inblandade klarnar allt eftersom, säger åklagaren Magnus Pettersson till Sydsvenskan.

Det var vid lunchtid den 10 juni som den 25-årige mannen hittades skjuten i bostadsområdet Nya Bellevue i Malmö. Han fördes till sjukhus, men hans liv gick inte att rädda.

About Sten

Check Also

Inga nya rapporterade dödsfall i covid-19

CoronavirusetTT Inga nya dödsfall bland coronasmittade har rapporterats in det senaste dygnet, enligt Folkhälsomyndighetens senaste …