Veckans mixtape: Panik Disco

Vad lyssnar ni på just nu?

Vi har precis släppt vår första singel ALL IN (No Niin) via Playground Music Scandinavia / Uniform Beat så den lyssnar vi frekvent på just nu då vi försöker jobba ut den överallt. Samtidigt sitter vi djupt inrotade i studion och försöker ta fram nya tunga kreationer så det blir mycket eget i detta nu. När vi inte gör det blir det mycket mixtapes och låtar från våra vänner som t.ex. Dance Kill Move, Kippshu, Rebelleon och Neva Deelay.

Vad influerade denna mix?

Vi är väldigt peppade över att våren är här och att sommaren snart rullar igång. Det verkar bli en hel del festival- och klubbspelningar för Panik Disco i sommar och det känns fruktansvärt kul, det ser vi verkligen fram emot!

När passar det att lyssna på denna mixtape?

Våra mixtapes är ofta ett perfekt soundtrack till den ultimata förfesten. Om man ska ut och festa, dansa, svettas och verkligen go bananas är våra mixtapes ofta det perfekta sättet att komma i gungning.

När ska ni spela nästa gång?

Nästa spelning blir nu 18/4 på Slakthuset i Stockholm och sen kör vi 3/5 på den bastropiska klubben ”OUCH!”, på Södra Teatern i Stockholm. Klubb OUCH! som är vår egna klubb är alltid något extra, alltid fullt med folk som älskar Tropical Bass musik, samt att denna gång har vi grymma gäster som J Cartel, Louie, Chackabucko och Malin Wester. Kommer bli helt galet!

Kultur@altid.se

About Sten

Check Also

”Framgångar i kampen kan bli kontraproduktiva genom att utesluta människor”

Replik på Najma Ali:s debattinlägg angående Vänsterpartiet och afrofobi. Under den kända gruvstrejken i Malmfälten 1969 …