Veckans Mixtape: Simón de la Onda

Vad lyssnar du på just nu?

Flex-music (en hybrid av mörkt industriellt sound och dancehall), Fode Baro från Guinea som har kanske världens snyggaste röst, Uproot Andys nya EP “Barrioteca” och en massa R&B.

Vad influerade denna mix?

Det jag lyssnat på senaste tiden; Mexikanska kollektivet NAAFI, Venus X från GHE20 GOTH1C, R&B och Afrobeat-rörelsen, samt den gränslösa syn jag har för musik, vilket jag försöker förmedla varje gång jag DJar.

När passar det att lyssna på denna mixtape?

När du hackar din koriander och kavlar din majsdeg med mucho kärlek för den finaste hemma-taco-förfesten, eller om du flexar dina power squats på utomhus-gymmet.

Har du nån spelning på G snart?

Jag ska spela på den fantastiska festen för uppbyggnaden av kurdiska Kobane, och det är på Slakthuset i Stockholm nu på fredag den 15e maj, 22-03. Jag spelar mellan 00-01 i ett rum kallat “Rökeriet”. Sen är jag också extrapeppad på Köpenhamns Karnevalen. Jag ska DJa mitt i tåget för VAI! Dance and Art’s Baile Funk-sektion, lördagen den 23e maj.

Kultur@altid.se

About Sten

Check Also

”Framgångar i kampen kan bli kontraproduktiva genom att utesluta människor”

Replik på Najma Ali:s debattinlägg angående Vänsterpartiet och afrofobi. Under den kända gruvstrejken i Malmfälten 1969 …