William Spetz. Arkivbild.

William Spetz tar föreställning på turné

ScenTT

Nu är det klart att William Spetz tar ut sin föreställning ”Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme?” på ytterligare en turné. Örebro, Falun och Luleå är några av städerna som får besök till våren.

William Spetz scenföreställning var fullsatt när den gick i Stockholm förra hösten, och den följdes upp med en turné nu i våras.

Det blir nu ytterligare en turné till våren med föreställningen. Bland annat står Luleå, Örebro och Falun på schemat.

Att få åka runt med sin egen föreställning är det roligaste jag någonsin har fått göra. Min dröm är bara att fortsätta skådespela och göra det jag gör, säger han till TT.

William Spetz berättar att han under förra turnén blev tryggare och att det kändes som att han fick bättre kontakt med publiken under turnéns gång. Däremot är han fortfarande nervös.

Jag har aldrig varit helt bekväm på scenen, jag vill alltid göra mitt bästa och överträffa mig själv. Så jag vet att den här, precis som förra turnén, kommer att vara kantad av nervositet. Det är mycket för att det handlar om min mormor och min bästa vän i hela världen, jag tror inte att det går att bara köra då. Det är så viktigt för mig att folk får lära känna henne på det sättet jag gjorde, säger William Spetz.

Just nu är William Spetz aktuell i ”Den tatuerade änkan” på Scalateatern i Stockholm. Förra året blev han den yngste programledaren i Melodifestivalens historia då han ledde finalen i Friends arena tillsammans med Gina Dirawi.

About Sten

Check Also

The Offspring har spelat in nästa album

MusikTT Det amerikanska punkrockbandet The Offspring är klara med inspelningen av sitt efterlängtade tionde album, …