Tiger Woods senast han spelade tävlingsgolf, i Dubai i februari. Arkivbild.

Woods frisk – men comebacken dröjer

GolfTT-AP

Tiger Woods har blivit friskförklarad, kan slå golfslag utan smärta och leka med sina barn. Men när den förre världsettan gör comeback är oklart.

Vi har inte sagt än när han kommer tillbaka och spelar igen. Vi har inte sagt någonting, säger golfstjärnans agent Mark Steinberg.

Enligt Steinberg fick Woods i förra veckan ett ”bra besked” från läkarna. Den 14-faldige majorvinnaren har själv lagt ut flera videor i sociala medier där han slår golfslag utan problem.

”Gör framsteg”, twittrade Woods den 7 oktober.

Mark Steinberg:

Han känner sig riktigt bra, men han kommer att ta det väldigt lugnt. Jag tror att han är väldigt glad över att inte känna någon smärta. Det är det som gör honom glad, att han kan lyfta sina barn upp och ned.

Det har gått fyra år sedan Woods senast vann på PGA-touren. 41-åringen har inte tävlat sedan han drog sig ur Dubai Desert Classic i februari. Två månader senare opererade han ryggen för fjärde gången på mindre än två år.

Senast Woods gjorde comeback efter ett längre skadeuppehåll var i december 2016. Då valde amerikanen att spela Hero World Challenge på Bahamas där han själv är medarrangör. Till årets tävling finns det två platser öppna för sponsorinbjudningar.

About Sten

Check Also

”Begränsad” hajj ska hållas i Saudiarabien

SaudiarabienTT-AFP-Reuters Med anledning av coronapandemin kommer endast en ”mycket begränsad” hajj att genomföras i Saudiarabien …