Polisen söker på nytt vid en fastighet i Toronto där kvarlevor efter sju personer hittats.

Nytt sök efter mordoffer i Toronto-trädgård

KanadaTT

Kvarlevor av sju misstänkta mordoffer hittades i blomlådor och rabatter vid ett hem i Toronto, Kanada, i vintras. Nu återvänder polisen för att söka efter ännu fler, rapporterar kanadensiska medier.

En 66-årig man som tidigare arbetade som trädgårdsmästare vid fastigheten greps efter de första fynden, i januari i år. Han anklagas för totalt åtta mord. Samtliga offer är män som 66-åringen misstänks ha träffat och inlett relationer med.

Polisen genomsökte fastigheten och tomten under vintern, men hindrades av tjäle. Samtidigt skickades spårhundar till över 100 fastigheter där 66-åringen har arbetat. Det är dock bara vid den första fastigheten som de har signalerat att det kan finnas mer att hitta.

Vi har skickat våra resurser och börjar från och med i dag gräva med hjälp av rättsläkare, och vi tror att vi kommer att vara där i några veckor, säger polisens presstalesperson Meaghan Gray till Toronto Star.

About Sten

Check Also

Homosexualitet nära avkriminalisering i Gabon

GabonTT-AFP En avkriminalisering av ”homosexuella handlingar” tycks närma sig i Gabon. Nationalförsamlingen i det centralafrikanska …