Veckans mixtape: Kippshu

Vad lyssnar du på just nu?

Just nu är jag inne i en period med extremt mycket svensk hiphop/reggae som alltid legat mig varmt om hjärtat samt mycket sweet reggae music och karibiska toner. Alla stilarna spelar sin roll om det så är softa ner eller hypemode som gäller.

Vad influerade denna mix?

Man kan aldrig få nog av tropiska och exotiska rytmer! Jag ville göra ett mixtape som man mår bra av och har svårt att sitta still till samt få en bild av hur och vad jag spelar ute just nu. Där man kan bli taggad, få energi och bara känna good vibes. Summer iz on!

När passar det att lyssna på denna mixtape?

På förfesten (kriget om Spotify kan läggas ner och man kan fokusera på varann istället). På väg till och från jobbet när du önskar att det var helg igen. På morgonen när du vill vakna och känna pepp. I parken när du softar med vänner och grill osv. Oavsett vad så är det en energibomb!

Har du nån spelning på G snart?

Min nästa spelning kommer äga rum på Slakthuset den 31 maj tillsammans med Panik Disco. Kommer bli trångt, svettigt och jävligt vibbigt. KOM BARA!

Kultur@altid.se

About Sten

Check Also

”Framgångar i kampen kan bli kontraproduktiva genom att utesluta människor”

Replik på Najma Ali:s debattinlägg angående Vänsterpartiet och afrofobi. Under den kända gruvstrejken i Malmfälten 1969 …