Home / Utrikes / Europa / Wenger säljer inte petad Arsenaltrio
Arsenalspelarna Jack Wilshere (vänster), Theo Walcott (mitten) och Olivier Giroud (höger) har fått lite speltid i Premier League under hösten, men trion kommer inte att säljas i januarifönstret, säger tränaren Arséne Wenger. Arkivbild.

Wenger säljer inte petad Arsenaltrio

FotbollTT-Reuters

Arsenal kommer inte att sälja spelarna Olivier Giroud, Jack Wilshere och Theo Walcott i januarifönstret, säger lagets tränare Arséne Wenger.

Trion har hittills inte startat en enda ligamatch för Arsenal, utan har i stället fått nöja sig med inhopp och spel från start i ligacupen och Europa League.

Nu kan deras platser i de franska (Giroud) respektive engelska landslagstrupperna inför VM i Ryssland nästa år vara i fara, men det är ingenting som bekymrar Wenger.

De måste fatta sina beslut, jag måste fatta mina. Jag kan inte tänka för mycket på landslagens intressen, utan jag måste bevara min trupp. Vi vill inte försvagas.

Wenger har tidigare sagt att inte heller storstjärnorna Alexis Sanchez och Mesut Özil, som båda har utgående kontrakt, kommer att säljas i januari.

About Sten

Check Also

Skanska faller på börsen efter vinstvarning

EkonomiTT Efter gårdagens vinstvarning meddelar byggjätten Skanska att koncernen avstår från stora projekt i USA. …

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.